Cursus: Maak werk van geloof: de Bijbel open

< Naar de agenda

Datum: woensdag 18 oktober
Tijd: 20:00 uur

Bijzonderheden: Leerhuis 3
Organisator: Lineke, Gerien, Dorien en Maartje

Kosten: Totaal 5 euro voor hele cursus
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden


Onderdeel van het leerhuis 2017-2018.


Cursus: Maak werk van geloof: de Bijbel open

Hoe zie jij de Bijbel? Als verplicht nummer op de zondag? Als een bekend boek waar je niet zoveel gevoel bij hebt, omdat er vroeger iedere dag verplicht uit werd voorgelezen? Of als werkboek voor je leven? In deze cursus willen we als jongvolwassenen samen op ontdekkingstocht gaan door de Bijbel. 

We doen de Bijbel open en verdiepen ons in verschillende Bijbelse personen. Wat kun je van hen leren? Hoe kunnen ze je inspireren in je leven? En wat vertelt God jou door deze personen heen? Een aantal thema’s zullen daarnaast aan bod komen, zoals verschillende leesmethodes, het houden van stille tijd en het memoriseren van Bijbelteksten.

De cursus is speciaal voor jongvolwassenen (25 – 35 jaar). De cursus is opgedeeld in 11 cursusavonden waarbij we maandelijks samenkomen in de kerk. De overige avonden kom je als groepje bij elkaar. We vinden het belangrijk dat we elkaar ontmoeten en met elkaar de verdieping zoeken. We praten door over de onderwerpen in kleine groepjes en gaan regelmatig samen eten en borrelen.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving