Inspiratieavond over dopen

< Naar de agenda

Datum: donderdag 29 april
Tijd: 20:00 uurDonderdagavond 29 april om 20.00 uur is er in de Plantagekerk een inpsiratieavond over dopen. Deze avond is bestemd voor ouders die onlangs een baby hebben gekregen én voor aanstaande ouders die uitzien naar de komst van een baby. Ook ouders die hun baby al hebben laten dopen maar nog niet eerder een doopvoorbereidingsavond hebben bij gewoond zijn van harte welkom!

Bezinnen

De avond heeft als doel: ons samen bezinnen op de betekenis van de kinderdoop. Voor de een is het vooral heel mooi om hun baby te laten dopen. Voor de ander leven er vragen: is de kinderdoop wel echt bijbels? Dopen we de kinderen in onze gemeente niet te vanzelfsprekend?

Naast onderwijs over de doop en voorbereiding op de doop is er dus ook alle ruimte voor vragen en gesprek.

In de kerk (of in Zoom)

De avond vindt corona-proof in de kerk plaats en duurt van 20.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur. Mocht de actuele corona-situatie en -maatregelen erom vragen, zal deze avond online plaats vinden via Zoom.

Aanmelden

Graag van tevoren even aanmelden door je naam te noteren (en eventueel een vraag of iets anders om te delen) in het formulier waar je via onderstaande button komt.

Aanmelden

Graag tot ziens!

Jos Douma

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving