16 september: Kerkproeverij in de Plantagekerk

Zondag 16 september 2018 is het zover: de Kerkproeverij!  Een unieke kans om de kerk te proeven! Maak de kerkdienst mee en ontmoet andere mensen. We sluiten hiermee aan bij een landelijke campagne: www.kerkproeverij.nl

Meer dan welkom

Als iemand je persoonlijk heeft uitgenodigd, weet je dan zeer welkom. Als dat niet gebeurd is, dan evengoed: welkom! We ontmoeten elkaar in deze dienst om samen te zijn, samen te delen, samen te zingen, samen te luisteren, samen te proeven. We proeven van het goede leven waar Jezus het altijd over heeft.

Onderstaand filmpje geeft je hopelijk nog een extra gevoel van welkom.

Programma van de kerkdienst

Het programma van de kerkdienst kun je via deze link bekijken. Er zal veel gezongen worden. We gaan lezen uit de Bijbel. En we staan stil bij het thema ‘Ik bid dus ik ben’.

Meer informatie

De dienst begint om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur kun je al terecht in de kerk. Kom zoals je bent (je hoeft geen speciale kleren aan ofzo). Als je de liederen kent, mag je ze uiteraard meezingen (de teksten worden via een beamer geprojecteerd). Maar als je de liederen niet kent, voel je dan vrij om gewoon te luisteren.

De dienst duurt een kleine vijf kwartier. Na de dienst ben je welkom om te blijven en mensen te ontmoeten bij thee en koffie.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar: kerkproeverij@plantagekerkzwolle.nl.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving