Alpha-cursus start op 23 januari

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het Christelijk geloof inhoudt. Vanaf 23 januari start er weer een nieuwe Alpha cursus. Ben je geïnteresseerd in de basis van het christelijk geloof of wil je het christelijke geloof leren kennen, geef je dan snel op!

De cursus bestaat uit tien avonden. De avonden worden gehouden in de Plantagekerk. Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens komt er een onderwerp aan de orde dat te maken heeft met het geloof en de Bijbel. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Voor wie?

Aan de Alpha cursus doen vaak mensen met uiteenlopende achtergronden mee. Sommige mensen gaan geregeld naar de kerk terwijl anderen niet of nauwelijks bekend zijn met het christelijk geloof. Beide groepen mensen zijn welkom voor deze cursus! Deelnemers delen namelijk vaak dezelfde vragen: is er wel een God? Wie is hij en kan ik iets van hem ervaren? Wat moet ik met Jezus? De Alpha cursus biedt de gelegenheid om met elkaar over deze vragen in gesprek te gaan en elkaar verder te helpen.

Aanmelden en meer info

De cursus start op woensdag 23 januari. Totaal 10 woensdagavonden. Voor meer informatie én aanmelden, ga je naar deze pagina.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving