Cursus ‘Houd me vast’ vanaf 30 januari

Of je nu een paar jaar bij elkaar bent of al een heel aantal jaren als getrouwd stel door het leven gaat, de cursus ‘Houd me vast’ is bedoeld voor echtparen die willen werken aan het verbeteren van hun huwelijk. In de cursus willen we samen kijken naar hoe God het huwelijk heeft bedoeld en met behulp van de principes van ‘Houd me vast’ leren hoe we dat (opnieuw) in de praktijk kunnen brengen.

Voor jullie als…

  • … je meer van je relatie had verwacht of je relatie niet lekker loopt,
  • … jullie sterker verbonden willen zijn, meer verdieping verlangen,
  • … jullie te weinig echt contact hebben,
  • … je veel ruzie maakt of juist nooit,
  • … je behoefte hebt aan meer intimiteit.

‘Houd me vast’ bijeenkomsten

Het ‘Houd me vast’-programma kent een vaste structuur en bestaat uit 9 bijeenkomsten. De 9 bijeenkomsten vinden plaats op maandagavonden van 19.30-22.00 uur in de Plantagekerk. De data zijn 30 januari, 13 en 27 februari, 6 en 27 maart, 10 en 24 april, 8 mei en 12 juni 2019.

Cursusleiders zijn Johan & Marjan Schutte, EFT-trainers. Het boek “Met jou en God verbonden” van Sue Johnson is het uitgangspunt. De kosten zijn €175,00 per stel incl. het boek ‘Met jou en God verbonden’. Mochten jullie graag willen deelnemen aan deze cursus maar kom je niet uit met de kosten, geef dat dan aan bij het opmerkingenveld; we kijken dan vanuit het Leerhuis wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk hier meer informatie en de mogelijkheid om jullie aan te melden.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving