Cursus ‘Levend in Christus’

De verdiepingscursus Levend in Christus is bedoeld voor ieder die meer wil leren over de Gaven van de Geest, het gebed, genezing en bevrijding. Een mooie en ingrijpende cursus die veel christenen effectiever maakt in hun dienende taak. Het doel van deze cursus is meer zicht krijgen op de gaven van de Geest, opbouw van de gemeente door verdieping in geloof en het bevorderen van een gebedscultuur in de gemeente.

In januari hoopt ds.Wim Noordzij samen met ds. Jelle de Kok de cursus Levend in Christus te gaan geven in de Opstandingskerk. De cursus bestaat uit 9 maandagavonden van 20.00 – 22.00 uur. De opzet is: beginnen met aanbidding, drie kwartier onderwijs en een uur oefenen in samen bidden. De cursus is elke week – uitgezonderd de voorjaarsvakantie – en begint op maandag 22 januari. Kosten zijn € 35,= per persoon. Locatie: Opstandingskerk, Esdoornstraat 25, 8021 WB Zwolle.

De cursus Levend in Christus is ontwikkeld door het Evangelisch Werkverband binnen de PKN. Ds.Jelle de Kok is toeruster van het EW en gastdocent aan de TUKampen voor gemeenteopbouw.

Meer informatie, ook over de onderwerpen van de avonden, kun je vinden op http://www.ewv.nl/agenda/cursus-levend-in-christus-zwolle

Opgeven is noodzakelijk en kan tot 7 januari bij Johanneke de Bruijne: leerhuis@gkvzwollenoord.nl

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving