Cursus ‘Maak werk van geloof in je leven’ (start 14/09/2016)

Misschien herken je het wel; je bent hard aan het werk, en daarnaast druk met sport, vrienden, gezond leven, familie, je huis op orde houden en ja, ook met geloven. In deze cursus gaan we terug naar de basis. Hoe werkt het geloof in jouw leven? En hoe maak jij werk van het geloof in je leven als jong professional? 

We nemen de preken van Jos Douma rondom het gemeentethema ‘vrucht van de Geest‘ als uitgangspunt en komen maandelijks plenair bij elkaar om hierover de verdieping op te zoeken. Hoe pas jij geduld, vrede of zachtmoedigheid toe in je leven? En in je werkende leven? Misschien ben je daar vaak niet zo bewust van. Word je behoorlijk geleefd door de drukte van alledag. Met elkaar proberen we dat onder ogen te komen, zodat we mogen beseffen waar het in het leven éigenlijk allemaal om draait. Waarmee geloven niet meer ‘iets uit het rijtje’ van je leven wordt, maar de basis van hoe je leeft.

  • Organisatie: Anteun & Valerie Braakman, Martijn Knol, Sharon Poolman, Martijn & Jiska Rook
  • Voor: jong professionals (20-35 jr)
  • Data: 14 september, 26 oktober, 23 november, 21 december, 18 januari, 22 februari, 22 maart, 19 april, 24 mei van 20.00-22.00 uur (data onder voorbehoud)
  • Locatie: Plantagekerk Zwolle en omgeving
  • Aanmelden of informatie: valerie.borgdorff@gmail.com
  • Kosten: € 5 voor borrels en sprekers

Iedere maand stellen we een programma op dat in teken staat van een element van de vrucht van de Geest. Bekijk hieronder de leidraden die we tot nu toe behandeld hebben:

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving