Een eigen Bijbelpodcast van de Plantagekerk in de Week van Gebed!

Van zondag 16 tot en met zondag 23 januari is het de Week van Gebed. Een mooie kans om ons samen te oefenen in gebed. Graag bieden we jullie daarbij hulp aan!

We hebben namelijk een eigen Bijbelpodcast gemaakt voor de acht dagen van de Week van Gebed. Korte podcasts (2-3 minuten) om de dag mee te beginnen, rond het thema ‘Lichter leven’. De podcasts zijn door acht verschillende gemeenteleden ingesproken.

Wil je de podcasts beluisteren? Heel mooi! Ze zijn vanaf zondag 16 januari dagelijks op verschillende manieren te vinden.

1 Whatsappgroep

Je kunt meedoen in een whatsappgroep: ‘Lichter Leven’. In die groep wordt de podcast ’s morgens vroeg gedeeld, en je kunt, als je wilt, kort reageren op wat je in de podcast getroffen of geraakt heeft. (De nadruk ligt wel op: kort; het is niet de bedoeling in gesprek of discussie te gaan. Wil je dat wel, vorm dan liever een eigen kleinere appgroep.)

Wil je in die app-groep die ‘Lichter Leven’ heet? Dat kan heel eenvoudig door op onderstaande link te klikken:

Ik wil graag in de appgroep ‘Lichter Leven’!

2 YouTube

Ook zullen de podcasts op YouTube beschikbaar komen, op het kanaal van de Plantagekerk. Elke morgen vind je daar vanaf 5.00 uur de nieuwe bijbelpodcast van die dag. Voordeel van deze vorm is dat de teksten die gesproken worden tegelijk ook te lezen zijn (anders dan bij een podcast die alleen maar audio heeft).

Ga naar de afspeellijst op YouTube

3 Spotify

De podcasts verschijnen ook op het nieuwe Podcastkanaal van de Plantagekerk: de Plantagekerk Podcast. Op Spotify vind je die gemakkelijk, en als je je abonneert op dit kanaal dan komen de podcasts vanzelf naar je toe!

Ga naar Plantagekerk Podcast op Spotify

Samen groeien in gebed

We hopen dat we op deze manier een inspirerende Week van Gebed zullen hebben waarin we elkaar aanmoedigen om bezig te zijn met gebed!

Rombout Boetje en Jos Douma