Een nieuwe website!

Plantagekerk als monument 3_kleinVanaf zondag 29 november hebben we als Plantagekerk Zwolle een nieuwe website. De eerdere website www.plantagekerk.nl was inmiddels sterk verouderd. En daarom is het mooi dat we nu weer kunnen genieten van een eigentijdse en functionele plek op het internet: www.plantagekerkzwolle.nl. Zo’n plek is steeds belangrijker geworden. Vanaf maandag 30 november zal www.plantagekerk.nl automatisch doorverwijzen naar www.plantagekerkzwolle.nl.

Visitekaartje

Want wie op zoek is naar een kerk in Zwolle, zal hoogstwaarschijnlijk gaan googelen op ‘kerk zwolle’. Dat is ook de reden dat we de naam van onze stad in de domeinnaam opgenomen (de Plantagekerk is nu zoekresultaat nummer 19, hopelijk gaat dat de komende tijd verbeteren).

En wie nader kennis wil maken met de Plantagekerk, zal waarschijnlijk als eerste stap zetten: de website opzoeken voor een eerste kennismaking. De website is dus het visitekaartje van onze geloofsgemeenschap op het internet!

Reacties

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt om op zondag 29 november online te kunnen gaan. En we zijn blij dat het is gelukt! Graag nodigen we je uit om een kleine verkenningsronde te maken op de site. Ontdek de info over de kerkdiensten, de eerstvolgende dienst, de actuele berichten, de eigen pagina van het Leerhuis, de contactinformatie, de pagina’s voor De Aanloop en de Lunchpauzedienst. En ontdek de mooie pagina op het gemeenteleven. En beslist ook deze over de Plantagekerk als monument (met prachtige foto’s van Patrick Ooms).

De website is in de basis helemaal klaar. Tegelijk is een website nooit af. Steeds verschijnen er nieuwe berichten en nieuwe informatie. Gegevens verouderen soms snel en moeten aangepast worden. En bij het maken en invullen van de website zijn er vast zaken die we over het hoofd hebben gezien, of die nog beter hadden gekund.

Daarom nodigen we je uit om met reacties, complimenten en verbetersuggesties te komen! We zitten klaar achter ons e-mailadres: communicatie@plantagekerkzwolle.nl.

De communicatiecommissie:

  • Pieter de Boer
  • Inge Korterink
  • Jiska Rook

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving