Geen kerkdiensten meer in maart

[Aangepast op zondag 15 maart] In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe (en vanaf 15 maart nog strengere) maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus. Een van de maatregelen is: bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.

Geen kerkdiensten op zondag 15, 22 en 29 maart en 5 april

In het verlengde heeft de kerkenraad besloten om op de zondagen 15, 22 en 29 maart en 5 april geen kerkdiensten te beleggen. We realiseren ons uiteraard dat het niet beleggen van een eredienst op zondag, en zelfs meerdere zondagen achter elkaar, een ingrijpende beslissing is. Toch menen we dat we gezien de landelijk genomen maatregelen hiermee de juiste beslissing nemen. We volgen hiermee ook het advies van het Steunpunt Kerk en Werk van de GKV-kerken.

Een uitgebreider bericht hierover is voor gemeenteleden te lezen op Plantagenet.

Informatie en handreiking in Corona-tijd

Daar vind je ook een overdenking met een gesprekshandreiking voor als je komende zondag als gezin of met mede-gemeenteleden in kleine kring (bijvoorbeeld als miniwijk) wilt samenkomen: Overdenking en gesprekshandreiking over ‘Vader, vergeef hun’.

Op deze pagina vind je vanaf nu alle actuele informatie en handreikingen voor de periode waarin we geen kerkdiensten hebben.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving