Gespreksgroep voor zoekende twintigers

ikgeloofgeloofikgespreksgroepIn september 2016 gaat er in de Plantagekerk een gespreksgroep van start voor twintigers die zoekend zijn in het geloof.

Ontdekken

Je kunt aan de ene kant zoekend zijn omdat je al je hele leven in de kerk zit maar eigenlijk niet zo goed weet wat je met je geloof aan moet.

Aan de andere kant kun je ook zoekend zijn omdat het christelijk geloof nog nieuw voor je is en je er graag samen met anderen over wilt praten om meer te ontdekken. Je bent welkom als je alleen wilt komen, maar deze groep is ook een heel mooie plek voor stellen waarvan de een wel gelooft en de ander niet, of niet meer, of nog niet.

Hoe dan ook: twintiger en zoekend? Welkom in deze groep!

Ontmoet Jacob en Laura

Deze gespreksgroep zal eens in de twee of drie weken bij elkaar komen. De avonden worden georganiseerd samen met Laura Rook (22 jaar, al haar hele leven gelovig) en haar vriend Jacob Haverhoek (23 jaar, niet christelijk opgevoed en nu God en de Bijbel aan het leren kennen).

De eerste avond is op woensdag 7 september, 20.00-21.30 uur in de Plantagekerk. Of woensdag de vaste avond wordt, hangt af van de mogelijkheden van de deelnemers.

Aanmelden

Je kunt meer informatie vragen of je direct aanmelden door een mailtje te sturen naar: josdouma@plantagekerkzwolle.nl.

Mee namens Jacob en Laura,

Jos Douma

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving