Iets voor jou? Ontdek het aanbod van het Leerhuis 2018/2019!

Leerhuis 2018-2019 Plantagekerk Zwolle

Wil jij ook wat leren? Ontdek dan het aanbod van het leerhuis voor de eerste helft van het seizoen 2018-2019. Grote kans dat er iets interessants voor je tussenzit. Je kunt kiezen uit verschillende workshops, cursussen en lezingen.

Het leerhuis is een plek in onze gemeente waar, naast de kerkdiensten op zondag, gemeenteleden en niet-gemeenteleden elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Over allerlei thema’s valt er iets te leren mét en vooral ook ván elkaar.

Het leerhuis is een plaats van onderwijs maar is tevens een ‘oefenplaats’ waar diverse onderwerpen en actuele thema’s concrete invulling kunnen krijgen. De eerste helft van het seizoen 2018-2019 omvat een gevarieerd aanbod, zoals een nieuwe cursus voor stellen om hun huwelijksrelatie te verdiepen en een impuls te geven, een thema-avond over jongeren en de kerk, een cursus pastoraat, een thema-avond psychose, een film-avond….

Ben je geen lid van onze gemeente of lid van een andere kerk, dan ben je ook van harte welkom om je aan te melden en mee te doen!

Bekijk het volledige aanbod:

Leerhuis Plantagekerk 2018-2019

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving