Koningsnachtconcert met Jan Vayne

POSTER-KONINGSNACHTCONCERT-ZWOLLE-JAN-VAYNE-PLANTAGEKERK-ZWOLLE-KONINGSNACHT-CONCERT-MUZIEK-STAD-VOL-ENGELENOp dinsdagavond 26 april, de avond voorafgaand aan het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima aan de stad Zwolle, is er in de Plantagekerk een koningsnachtconcert. Tijdens dit concert zal de bekende pianist Jan Vayne een belangrijke rol vervullen, samen met andere muzikanten uit de Plantagekerk en een zingend publiek.

Het koningsnachtconcert is een van de manieren waarop de Zwolse kerken zich willen presenteren rond Koningsdag 2016. ‘Zwolle. Stad vol Engelen’ is de slogan waarvoor de kerken hebben gekozen om aanwezig te zijn in de Zwolse samenleving. Tijdens het concert zal dit thema dan ook nadrukkelijk aanwezig zijn.

Iedereen is van harte welkom. Het zal een schitterend uur worden, vol muziek, zang en verwondering rond ‘Zwolle. Stad vol Engelen’. Een feest om mee te maken en een mooie opmaat naar een prachtige Zwolse Koningsdag.

De toegang tot het concert is gratis. Aanmelden vooraf is wel nodig. Er zal een collecte worden gehouden voor een goed doel: het Leger des Heils.

De kerk zit helaas al vol, het is niet meer mogelijk je op te geven voor dit concert. 

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving