Ontdek twee inspirerende workshops!

Schrijven_Leerhuis Plantagekerk_header

Het Leerhuis biedt vanaf april weer twee boeiende workshops aan. Mooie kansen dus om je in thema’s te verdiepen die je hart al hebben of die juist helemaal nieuw voor je zijn!

Op woensdag 6 april is de eerste sessie van de workshop ‘God in de supermarkt’. Er valt namelijk veel te kiezen in de supermarkt: biologisch, eerlijk, gezond, diervriendelijk en of lekker. Bij elk schap kan een afweging gemaakt worden en keuzes zijn niet eenduidig goed of fout. De workshop ‘God in de supermarkt’ verkent keuzes, helpt argumenten te begrijpen en geeft een door de bijbel geïnspireerd ethisch kader. De bijeenkomsten zijn actief, sociaal en informatief.

Op woensdag 13 april start de workshop ‘Liturgie: geschiedenis en praktijk’, die wordt gegeven door Robert Helder. De eerste avond wordt in vogelvlucht de ontwikkeling van de liturgie behandeld vanaf de eerste eeuwen via de Katholieke Kerk, Luther en Calvijn naar de 20e eeuw en wat daarna is gekomen. De tweede avond gaan we op een praktische manier de verschillen in liturgische vormen ervaren aan de hand van enkele voorbeelden.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via leerhuis@plantagekerkzwolle.nl

De werkgroep Leerhuis Plantagekerk, Renske Dijkema en Jos Douma

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving