Reserveren voor kerkdiensten

Vanaf zondag 5 juli mogen er meer dan 100 kerkgangers aanwezig zijn in een kerkdienst. Het maximum aantal voor ons kerkgebouw – bij handhaving van de 1,5 meter afstand – wordt geschat op 140-150 kerkgangers.

Graag stimuleren we iedereen weer om naar kerkdiensten toe te komen, want het is belangrijk elkaar weet te ontmoeten en ook fysiek te ervaren dat we één geloofsgemeenschap vormen.

We zullen niet allemaal tegelijk aanwezig kunnen zijn. Daarom wordt gevraagd om te reserveren. Dat moet iedereen persoonlijk doen (of per gezin/stel). We moedigen jullie ook aan om af te spreken in bijvoorbeeld miniwijkverband te komen en samen een zondag uit te kiezen waarop je dan komt.

Het reserveren verloopt via deze pagina die altijd te bereiken is via de button op de homepage van deze website. Klik op de reserveringspagina op de button bij de betreffende dienst en vul de gevraagde gegevens op het formulier. Je ontvangt geen bevestiging van de reservering. Alleen wanneer er niet voldoende plaats is, wordt er contact opgenomen met een aantal mensen om te kijken of zij naar een andere dienst kunnen verschuiven.

Vanaf 16 augustus gaan we uit van maximaal 140/150 kerkgangers. We zullen in de praktijk moeten ontdekken hoeveel het er precies kunnen zijn.

We hopen elkaar weer te ontmoeten en samen God te eren.

De coronaregiegroep van de Plantagekerk

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving