Rommelmarkt voor Ghana op 1 oktober

Actiegroep Zwolle - project Ghana - plantagekerk - opstandingskerkIn de zomer van 2017 gaat een groep van 27 enthousiaste jongeren en 6 begeleiders uit de Plantagekerk en Opstandingskerk naar Ghana. Daar hopen zij 3 weken te bouwen aan een schoolgebouw voor kinderen in Dindani. Een project in samenwerking met World Servants. De groep organiseert verschillende acties om geld bij elkaar te zamelen. Zo is er op zaterdag 1 oktober een rommelmarkt in en rond de Plantagekerk.

De Actiegroep Zwolle bouwt in Dindani, een dorp met zo’n 3000 inwoners, aan goede klaslokalen voor bijna 650 kinderen uit de gemeenschap. Er zijn nu onvoldoende klaslokalen, waardoor de kinderen momenteel geen goed onderwijs volgen.

“Wij zien uit naar een gaaf jaar en vragen of u mee wilt bidden en helpen!”
– Actiegroep Zwolle

Om dit dienstbare project voor te bereiden, trekt de groep een jaar lang actief met elkaar op. Ze zullen de reis zelf bekostigen en ook bijdragen aan de betaling van het schoolgebouw. Daarom is een ‘actiejaar’ opgezet. Zo heeft de groep een kluscentrale opgericht en zamelen ze het hele jaar door flessen en flessenbonnen in bij de kerk.

Daarnaast organiseren de jongeren op zaterdag 1 oktober van 11.00-14.30 uur een rommelmarkt in en rond de Plantagekerk Zwolle. De hele opbrengst is voor het project in Ghana. Spullen die geschikt zijn voor deze rommelmarkt, kunnen al worden opgeslagen bij de familie Pierik. Stuur daarvoor een mail naar Jacolien Pierik op jacpierik@hotmail.com. Grote spullen kunnen op 29 september opgehaald worden. Mail daarvoor naar antonalinde@ziggo.nl.

Voor meer informatie over het project, de groep of sponsormogelijkheden, kijk op www.geef.ws/zwolle.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving