Startzondag 18 september: ben je erbij?

Zondag 18 september starten we als gemeente het nieuwe kerkelijke seizoen! Hopelijk kun je erbij zijn! Het programma van deze dag is als volgt:

10.00 uur Kerkdienst

In deze dienst aanbidden we God die heilig is en staan we stil bij wat het betekent om sámen heilig te zijn en te groeien in heiligheid. Ook vindt er een zegenmoment plaats rond het jeugdwerk en wordt het diaconale estafettestokje nieuw leven ingeblazen.

11.15 uur Taartenbuffet 

Wij op zoek naar mensen die een taart willen bakken. Alle vormen, soorten, maten en smaken zijn welkom! Doe je mee? Stuur een mailtje naar pos.marianne@gmail.com of een appje naar 06-22811752.

12.00-13.00 uur Spellen voor de Jeugdkringgroepen

Leuke spellen op het grasveld voor de kerk waarbij de verschillende jeugdkringen, aangemoedigd door hun jeugdkringleiders en anderen, het als teams tegen elkaar opnemen!

12.00-13.30 uur Eigen bijeenkomsten van miniwijken

We verlangen ernaar dat de miniwijken een plek zijn waar gemeenteleden die bij elkaar in de buurt wonen elkaar regelmatig ontmoeten. Hier kunnen ze elkaar leren kennen, elkaar steunen in het geloof en elkaar praktisch helpen. Het is niet altijd eenvoudig om als miniwijk elkaar te (blijven) vinden. Daarom moedigen we alle miniwijken aan om de Startzondag aan te grijpen als moment om samen te komen!