Themadienst rond het huwelijk

Op zondagmorgen 10 februari is er in de Plantagekerk een themadienst over het huwelijk. We geloven dat het belangrijk is om aan dit thema duurzame aandacht te geven in onze gemeente om elkaar te leren helpen in alles wat er aan moois en moeilijks kan spelen in huwelijken.

We kiezen voor zondag 10 februari omdat die zondag valt in de internationale Marriage Week die duurt van 7 tot 14 februari 2019. Bij deze al meteen de oproep aan alle gehuwden in de gemeente: gebruik die week om eens extra aandacht te geven aan je huwelijk!

De themadienst wordt voorbereid door de Werkgroep Huwelijk in samenwerking met andere betrokkenen. Deze werkgroep is verantwoordelijk voor duurzame aandacht voor het huwelijk in de Plantagekerk. De themadienst op 10 februari is ook een startmoment voor de activiteiten van deze werkgroep.

Rond de themadienst zal er ook een gesprekshandreiking worden gemaakt die gebruikt kan worden in bijeenkomsten van miniwijken. We roepen de miniwijken op om in de maand februari een samenkomst van de miniwijk hieraan te wijden.

Lees meer over de dienst

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving