Tim Vreugdenhil spreekt op 1 oktober in Zwolle!

Tim Vreugdenhil, stadspredikant in Amsterdam, schreef een boek waarin hij de kerken uitdaagt om na de coronacrisis nieuwe kansen te zien en te grijpen. Op vrijdagavond 1 oktober komt hij naar Zwolle om zijn verhaal met ons te delen! Je kunt de avond hier online volgen:

Programma met Tim Vreugdenhil

  • Wie: Tim Vreugdenhil
  • Wat: Programma rond ‘Opener dan ooit’
  • Waar: Plantagekerk Zwolle (de avond kan ook online worden meegemaakt)
  • Wanneer: vrijdagvond 1 oktober 2021
  • Hoe laat: van 20.00-21.30 uur

Over: Opener dan ooit

Leven is een kwestie van vallen en opstaan. Dat geldt zowel voor mensen als voor organisaties. In dit bevlogen boek richt Tim Vreugdenhil zich tot iedereen die nadenkt over hoe we na de coronacrisis weer kunnen opstaan. Kan de kerk daarbij helpen? Zeker! Als kerken tenminste zelf ook in beweging komen.

De auteur kiest vijf velden waarop er voor kerken voldoende ontwikkelingspotentieel is: spiritualiteit, innovatie, inhoud, community en communicatie. Hij maakt er een spannende ontdekkingstocht van, met kritische vragen en wenkende perspectieven. Een boek voor wie hoopvol of sceptisch is over de kerk – of beide.

Vreugdenhil daagt mensen en kerken uit om te ontdekken waar je staat en waar je graag naartoe wilt. Theologie zoals theologie bedoeld is: dit boek zet je aan tot denken én tot doen.