Wees erbij: samen online Dankdag vieren!

Op deze dankdag ontmoeten we elkaar dus niet in de kerk maar zoeken we wel verbinding: aan tafel thuis deze keer!

Om 17.45 uur – een tijdstip waarop heel veel gezinnen en andere huishoudens aan tafel zitten om te eten – gaan we Live op YouTube een gezamenlijk moment van danken hebben. Ik leid dit moment vanuit huis en de familie Tijssen (Reinier en Veerle met hun drie dochters Fleur, Nora en Lotta) komt ook in de uitzending! Samen hebben we dan online een moment om stil te staan bij de vraag: waar gaan we God voor danken?

Dit dankdagmoment is speciaal afgestemd op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Maar uiteraard is iederen van harte welkom om aan te haken en mee te doen! Iedereen kan via mentimeter dankpunten inbrengen die direct op je beeldscherm zichtbaar worden. Ga er daarom klaar voor zitten aan tafel, zet een laptop aan en houdt je smartphone bij de hand!

De plek op YouTube waar het plaats gaat vinden kun je via deze link al bereiken. Woensdagmiddag krijgt de hele gemeente nog een herinneringmail. Het lijkt me prachtig als we met heel veel gezinnen en huishoudens tegelijk dit moment samen online beleven!

Breng dank aan de Eeuwige (19.30 uur)

Iets later op de avond, om 19.30 uur, is er een online dankdagviering, ook weer vanuit huis geleid, en iedereen kan online haken. Via mentimeter verzamelen we ook nu dankpunten én voor wie wil is er gelegenheid om in de ‘uitzending’ te komen om iets te delen over waar je dankbaar voor bent.

Op de site lees je er meer over: opzet van de online dankdagviering. Via deze link kom je op YouTube.

Danken

Hopelijk helpen deze gezamenlijk online momenten ons allemaal om in verbondenheid onze dankbaarheid te beleven voor alles wat God geeft, ook in een periode die in heel veel opzichten moeilijk is. Juist dan is het ook goed om ons te oefenen in danken.

Jos Douma

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving