Zomerdiensten vanaf zondag 23 juli t/m 27 augustus

Zomerdiensten 2017

Als volgelingen van Jezus Christus hebben we elkaar nodig. Daarbij kijken we graag over kerkmuren heen en zoeken we elkaar op. We zoeken naar datgene wat ons samen bindt – de kern van ons geloof – en vinden elkaar. Zo organiseren we in de zomerperiode gezamenlijk kerkdiensten, die worden gehouden op diverse locaties en tijden in de stad. In deze diensten is iedereen die God wil dienen van harte welkom om samen te zingen, te bidden, te luisteren en te vieren.

Deze gezamenlijke diensten worden georganiseerd door vier Vrijgemaakt Gereformeerde kerken, de Christelijke Gereformeerde en de Nederlands Gereformeerde kerken. Uit praktische overwegingen en als uiting van onze verbondenheid.

Voor kerkgangers in Zwolle is de situatie in de zomer wat anders dan normaal. Soms is er een dienst op een andere plaats, of op een andere tijd dan je bent gewend. Om je wegwijs te maken staan in het overzicht hieronder alle tijden en plaatsen waarop diensten worden gehouden, van zondag 23 juli t/m zondag 27 augustus. We hopen je daar te ontmoeten: wees welkom!

We hopen je daar te ontmoeten: wees welkom!

Download het overzicht via onderstaande link:

Overzicht zomerdiensten 2017

De Plantagekerk is gastvrouw voor de zomerdiensten van 11 uur ’s morgens. De kinderopvang is die periode als volgt geregeld:

Overzicht kinderopvang zomer 2017

Bekijk hier het overzicht van alle komende diensten in de Plantagekerk.

Vrijdagkerk

Elke week is de Plantagekerk op vrijdag open voor de Vrijdagkerk. In de zomer (van 28 juli tot en met 18 augustus) wijzigen de tijden en is de Vrijdagkerk er alleen van 12.00-14.00 (Lunchen en Vieren).

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving