Gebedsmuur

Onderstaande gebeds- en dankpunten reiken we je graag aan. Bid en dank je mee? Klik op de onderstaande button om zelf gebeds- en dankpunten in te leveren via een digitaal formulier.

ik wil een gebedspunt/dankpunt inleveren

Om te bidden en te danken

Lieve broers en zussen,

Wat hebben we zojuist een prachtige dienst gehad en wat een vuurwerk!

Bij mij ontstond er een vurige dankbaarheid die er uit moest! Een dankbaarheid in gebed naar God.

Vandaar ook mijn oproep; deel je gebed, dank en prijs over de vreugde vrede en vriendelijkheid met elkaar via de gebedsmuur zodat we dit allemaal samen mogen meemaken en samen God eren!

Veel vreugde, vrede en vriendelijkheid gewenst.
Jan-Jaap Boersma (31 mei 2020)

We worden geroepen om vluchtelingen op te vangen, hongerigen te voeden en gevangenen te bezoeken. Wilt U ons helpen hier invulling aan te geven God?! Er is zoveel leed wereldwijd. Ontferm U Heer. (13 mei 2020)


Er is grote honger in Oost-Afrika (Ethiopië, Somalië, Kenia) vanwege de sprinkhanenplaag en er worden grote hongersnoden verwacht in veel zuidelijke landen, bijv. in de Sahel-regio, als gevolg van corona. Laten we deze mensen niet vergeten in onze giften en in ons gebed. (10 mei 2020)


Heer, Jezus, dank U wel voor de rust die veel mensen juist nu ervaren. U brengt ons dicht bij U waar het goed is. Waar liefde en vrede is. Wees ook bij iedereen die de stilte beklemmend vindt en het moeilijk vindt om tot rust te komen. Geef ons, door Uw Geest wat we nodig hebben. (8 mei 2020)


Ik dank U God. Dat U het leven hebt geschonken. Hoe kort en tijdig mijn leven ook is in het grotere perspectief van de geschiedenis van de wereld. Het is een geschenk, Heilige Geest, help mij ook te leven in het besef dat het een geschenk is. Ook de Plantagekerk is een groots geschenk van U voor ons allemaal. Prijs God, halleluja! (7 mei 2020)


Dank voor het mooie bericht, dat E. mag blijven in Nederland en dank voor alle mensen die voor hem hebben gebeden. Tegelijk denken en bidden we voor M. die eigenlijk weer terug moet naar Iran. Hoe moeilijk is dat voor hem. Dat we in gebed om hem heen staan. (26 april 2020)


Bid voor onze naasten… Met name de moslims, dat zij Jezus als verlosser mogen leren kennen. (24 april)


Dank U wel, HEER, voor mijn broers en zussen, die zoveel van Uw liefde aan mij doorgeven. Wat een zegen dat U ons als gezin bedoeld heeft. Help ons om daarin te groeien. (21 april 2020)


Dat God ons een Paaszondag geeft die echt inspireert om in deze crisis op zoek te gaan naar leven, licht en liefde. (11 april 2020)


Dat we als gemeenschap van God in de Plantagekerk eenheid mogen vinden en elkaar mogen leren accepteren door dat we het voorbeeld volgen van Jezus. Hij heeft namelijk laten zien dat Liefde van God verbindt door alle verschillen heen. (11 april 2020)


Jezus, dank U wel dat U in plaats van mij lijden en sterven onderging. Wat een Liefde! Leer mij steeds meer leven vanuit die Liefde. Want door die Goddelijke ruil klopt Uw hart in mij. (10 april 2020)


.