Missionair: Zin in Zwolle

luchtfoto-zwolleAls geloofsgemeenschap van de Plantagekerk willen we graag op een betekenisvolle manier aanwezig zijn in de Zwolse samenleving. ‘Zin in Zwolle’ noemen we dat.

We hebben er zin in om er voor Zwolle te zijn. En we geloven dat we vanuit het goede nieuws van het goede leven zin-volle ontmoetingen kunnen creëren met mensen die zoeken naar de betekenis van hun leven.

Een missionair team geeft hier leiding aan. Contactadres is: mission@plantagekerkzwolle.nl.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende missionaire activiteiten die we als Plantagekerk hebben of ondersteunen om zin-vol aanwezig te zijn in Zwolle.

Vrijdagkerk – tijd voor stilte, inspiratie en ontmoeting

Elke vrijdag ben je welkom in de Plantagekerk tussen 8.00 uur en 14.00 uur. Dan is de kerk open. ‘Vrijdagkerk’ noemen we dat. Er is ruimte voor stilte, voor ontmoeting en voor samen bijbellezen. Ook is er elke vrijdagmiddag een lunchpauzedienst. Zo hopen we op verschillende manieren samen iets te proeven van het goede leven zoals God dat voor ons in gedachten heeft.

meer over Vrijdagkerk

De Aanloop

Elke donderdagavond is er een open maaltijd in De Aanloop in de Plantagekerk. Er wordt gezamenlijk gegeten, koffie gedronken en voor wie dat wil is er een Bijbelstudie.

meer over de Aanloop

Alpha-cursus

Tijdens de Alpha-cursus maak je in 10 avonden en een weekend geheel vrijblijvend kennis met het christelijk geloof. Je gaat op zoek naar antwoorden op vragen zoals ‘Is er meer?’, ‘Waarom besta ik?’ en ‘God en Jezus… wie zijn dat?’

meer over de Alphacursus

4-mei

Direct tegenover de Plantagekerk bevindt zich het Oorlogsmonument. Hier vindt jaarlijks de Dodenherdenking plaats. Voorafgaand aan de Dodenherdenking in het Ter Pelkwijkpark is er in de Plantagekerk een kerkdienst vanaf 19.00 uur.

meer over 4 mei

Mission ver weg: Indonesie Mission

Naast mission dichtbij hebben we ook aandacht voor zending ver weg: we willen graag betrokken zijn bij Gods wereldwijde werk. Concreet krijgt dat vorm in aandacht (door gebed, meeleven en financiële ondersteuning) voor zendingswerk in Indonesië.

Meer over Indonesie Mission

Contact opnemen met de Plantagekerk?

Mail naar:
info@plantagekerkzwolle.nl

Voor meer contactgegevens van bijvoorbeeld de koster, de scriba of de predikant?