Rouwgroep

Heb jij in je leven iemand verloren door de dood? Dan is het goed om te weten dat er in de Plantagekerk een rouwgroep bij elkaar komt. Samen met jou willen we kijken naar wat het verlies in je leven betekent. Samen met lotgenoten ervaren en leren hoe God er is in dit alles.

We komen vier avonden bij elkaar. Avonden vol ontmoeting en herkenning. Momenten waarop je even stil mag staan bij wat je overkomen is. En dat delen met anderen. Je daarin gesteund en gezien voelen.

Misschien is jouw geliefde al heel lang geleden overleden, misschien nog maar pas. Dat maakt niet uit. Je bent welkom!

De avonden worden begeleid door Jos Douma en Maaike Visser. Ze vinden plaats in de Plantagekerk op de maandagen 12 en 26 februari, 12 en 26 maart. Wil je meer weten? Of je opgeven? Stuur een mail naar rouwgroep@plantagekerkzwolle.nl. Eén van ons aanspreken kan natuurlijk ook!

Jos Douma en Maaike Visser

Mijn naam is Maaike Visser. Ik verheug me erop samen met Jos vorm te geven aan de Rouwgroep. Vanuit mijn werk als rouw- en verliesbegeleider, maar ook door mijn eigen ervaring, waaronder het overlijden van mijn vader, hoop ik een fijne en veilige plek te kunnen bieden. Waar je welkom bent met jouw verhaal!
Ik zie er naar uit om samen met Maaike ontmoetingen mee te maken waarin alle ruimte is voor jouw verhaal van rouw en verdriet. Als predikant heb ik veel ervaring met het bijstaan van mensen en gezinnen die een verlies meemaakten. In mijn eigen leven was het sterven van mijn schoonmoeder op 45-jarige leeftijd en het verlies van een dochtertje halverwege de zwangerschap (20 weken) heel ingrijpend.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving