Zoekersgroep

ikgeloofgeloofikgespreksgroepOp dinsdag 19 september 2017 gaat er in de Plantagekerk onder leiding van ds. Jos Douma een gespreksgroep van start voor twintigers (iets jonger mag ook) die zoekend zijn in het geloof.

Ontdekken

Je kunt aan de ene kant zoekend zijn omdat je al je hele leven in de kerk zit maar eigenlijk niet zo goed weet wat je met je geloof aan moet.

Aan de andere kant kun je ook zoekend zijn omdat het christelijk geloof nog nieuw voor je is en je er graag samen met anderen over wilt praten om meer te ontdekken.

Je bent welkom om alleen te komen, maar deze groep kan ook een heel mooie plek zijn voor stellen waarvan de een wel gelooft en de ander niet, of niet meer, of nog niet.

Hoe dan ook: twintiger en zoekend? Welkom in deze groep!

Samen starten

Om praktische redenen, start deze groep op dezelfde avond als de belijdenisgroep, namelijk op dinsdag 19 september om 20.30 uur in de Plantagekerk. De deelnemers aan de belijdenisgroep en de deelnemers aan de zoekersgroep zullen eerst een aantal weken samen optrekken om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Later in het seizoen gaan de groepen zelfstandig verder.

Aanmelden

Je kunt meer informatie vragen of je direct aanmelden door een mailtje te sturen naar: josdouma@plantagekerkzwolle.nl.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving