Jongeren uit Zwolle bouwen in Ghana

actiegroep-zwolle-project-ghana-plantagekerk-opstandingskerk-fb

28 jongeren en 5 ouders uit Zwolle gaan klaslokalen bouwen voor een school in Dindani (Ghana) in de zomervakantie van 2017, van 31 juli tot en met 19 augustus. De groep wordt uitgedaagd om voor deze reis ruim € 90.000 op te halen om de kosten voor reis en verblijf, training en uitrusting, en bouwproject en ontwikkelingsprogramma te kunnen financieren. Hieronder vind je alle acties die gehouden worden om dit grote geldbedrag bij elkaar te krijgen. 

Wil je nu al een steentje bijdragen aan het project? Via deze link kun je de groep sponsoren:
Sponsor de groep!


statiegeld-ghana-groep-zwolle-flessenactieFlessenactie: flessen inzamelen bij de Plantagekerk en Opstandingskerk

Heb je lege flessen? Neem ze op zondag mee naar de kerk! De Ghana-groep zamelt het hele jaar door flessen en flessenbonnen in bij de Plantagekerk en Opstandingskerk. In de Plantagekerk vind je de flessenbak bij de trap naar de kelder. In de Opstandingskerk staat de bak in de hal.

 


Klussendienst

Voor het Ghana-project is er een super enthousiaste klussendienst opgezet. Je kunt de Ghana deelnemers inhuren voor zeer uiteenlopende klussen:

– Oppassen
– Boodschappen doen
– Tuinieren
– Schoonmaken
– Ramen lappen
– Kinderfeestje
– Verhuizen
….

Mail naar klussenvoorghana@gmail.com en informeer naar de mogelijkheden en de tarieven.

Huur de klusdienst in


Taarten bestelservice

Heerlijke zelfgemaakte taarten! Je kunt taarten bestellen door een mail te sturen naar klussenvoorghana@gmail.com. Vermeld bij je bestelling welke taart(en) je wilt en het aantal. We kunnen de taarten ook bij je bezorgen. Hiervoor rekenen we eenmalig 5 euro als je in Zwolle woont. Vermeld bij bezorging ook het afleveradres. Levertijd in overleg.

Heb je speciale wensen ten aanzien van je taart? Laat het ons weten; we zoeken een passende oplossing!

Bestel heerlijke zelfgemaakte taarten


Draag een steentje bij voor Ghana!

Wij hebben 15.000 (h)eerlijke bakstenen gevuld met chocolade. Net zoveel stenen als nodig zijn voor de bouw van de school! Draag jij ook een steentje bij? We hebben een prachtig product ontwikkeld: een baksteen gevuld met (h)eerlijke chocolade. Lekker om te krijgen, leuk om weg te geven.

Dankzij de samenwerking met verschillende bedrijven, mogen wij dit kwaliteitsproduct aanbieden tegen een prijs onder de winkelwaarde. Voor slechts 5 euro bouw je mee en geef je kinderen in Ghana een kans op een betere toekomst.

Voor bedrijven zijn deze bakstenen uitermate geschikt om weg te geven als relatiegeschenk. De baksteen heeft ruimte voor een gepersonaliseerd etiket.

Draag een steentje bij met (h)eerlijke chocola


Over World Servants

Actiegroep Zwolle bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo’n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Sponsor de groep!

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving