Pastoraal werker

Van 2000 tot 2018 was Wubbo van Wubbo van Herwijnen_Plantagekerk ZwolleHerwijnen als pastoraal werker verbonden aan de Plantagekerk. Per 1 feburari 2019 is hij werkzaam als kerkelijk werker in de gemeente van de GKv Enschede-Noord. Hieronder vind je nog de tekst waarin hij zichzelf voorstelt.

Zwolle

Ik ben opgegroeid in Zwolle, een stad waar ik heel veel van houd. Sinds 1997 ben ik getrouwd met Charissa. Samen hebben wij 5 kinderen gekregen, waar we veel van genieten. Zij mogen ook opgroeien in een stad waar we van houden.

Vorming

Als kind ben ik gedoopt in de Plantagekerk, maar groeide ik vooral op in de Opstandingskerk.Toen ik begin jaren 90 een studie ging volgen aan de Evangelische Theologische Hogeschool in Doorn en later in Veenendaal had ik niet kunnen bedenken dat ik later terug zou keren naar Zwolle om hier in de Plantagekerk aan het werk te gaan. Toch liep het zo. Ik ben de Heer dankbaar hoe Hij dit heeft geleid en mij riep om in deze gemeente aan de slag te gaan als pastoraal werker.

Sinds 2012 heb ik preekconcent en preek ik ook met enige regelmaat in de Plantagekerk. Daarnaast ben ik ook regelmatig te gast in andere Zwolse kerken. Ik heb voor mezelf ontdekt dat dit echt mijn hart heeft. Daarnaast heeft dat ook weer zijn uitwerking in het pastoraat.

Persoonlijk

Meer dan ooit realiseer ik mij dat het leven met en door Jezus Christus allesomvattend is. Ik kan niet buiten Hem leven. Ik geloof ook dat uiteindelijk geen enkel mens dat kan. Daarom wil ik graag over Hem vertellen; zijn liefde voor en verlangen naar (het herstel van) ieder mensenleven doorgeven.

Naast mijn pastorale taken houd ik van sport. Naast dat ik hardloop, voetbal ik af en toe nog in de zaal. Ook ben ik regelmatig toeschouwer bij de voetbalwedstrijden van mijn kinderen. Ik ervaar een diep verlangen dat mijn kinderen ook mogen leren ontdekken dat Jezus Christus alles voor hen is. Als je van iemand houdt dan wil je niets liever dan het beste doorgeven aan de ander.

Mijn wens voor iedereen

God houdt van mensen! Hij gaf het allerbeste wat Hij kon geven: Zijn eigen Zoon. Dat heeft mij aangeraakt en ik wil niets liever dan deze boodschap aan heel veel mensen doorgeven, omdat ik geloof dat God van mensen houdt!

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving