Leerhuis Plantagekerk 2019-2020

Het leerhuis is de plek in onze gemeente waar naast de kerkdiensten op zondag gemeenteleden en mensen rondom onze gemeente elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en om iets te leren mét en vooral ook ván elkaar. Het leerhuis is een plaats van onderwijs maar is tevens een ‘oefenplaats’ waar diverse onderwerpen en actuele thema’s concrete invulling kunnen krijgen.

Ben je geen lid van onze gemeente of lid van een andere kerk dan ben je ook van harte welkom om je aan te melden en mee te doen!

Coronatijd

Vanwege het coronavirus vinden er momenteel geen activiteiten vanuit het Leerhuis plaats. Wij hopen de cursussen op een later moment te kunnen vervolgen. Ondertussen is er gelukkig ook online een gevarieerd aanbod aan cursussen beschikbaar. 

Neem eens een kijkje op www.weetwatjegelooft.nl, een kennisplatform over de Bijbel, Geloven en Kerkzijn. Hier vind je meer dan 300 video’s en podcasts door verschillende docenten.

Op deze plek bevelen wij de online cursus ‘Stil, mijn ziel, wees stil’ van onze eigen predikant Jos Douma van harte bij je aan. In de 50dagentijd 2020 kun je vanaf dinsdag 14 april (de dinsdag na Pasen) tot en met vrijdag 29 mei (de vrijdag voor Pinksteren) meedoen aan een online cursus over het zoeken van Gods aanwezigheid in je leven om daarin rust te vinden. Meer informatie en aanmelden: online cursus Jos Douma.

Seizoen 2019-2020

Aankomende leerhuis-activiteiten / cursusavonden (gaan niet door):

Geen evenementen

Leerhuis-aanbod van de kerken om ons heen

Het Leerhuis-team

Vragen of opmerkingen over het Leerhuis? Stuur een bericht naar leerhuis@plantagekerkzwolle.nl of spreek een van ons aan.

Jochem Westert en Marieke Bijl

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving