Online koffiemomenten

Wil je graag wat mensen ontmoeten nadat je de online dienst hebt meegemaakt?

Op zondagmorgen ben je rond 11.00 uur (aansluitend aan de online dienst van 10.00 uur) welkom om samen met andere gemeenteleden van de Plantagekerk een kop koffie te drinken en gezellig bij te praten en/of na te praten over de dienst! Je kunt in je eentje aanschuiven maar ook samen met je huisgenoten of je gezin.

Nu we via YouTube onze diensten uitzenden, vind je bij de video van de betreffende dienst de Google Meet link (in de beschrijving onder de video en/of in de chat).

Klik op de button hieronder!

Toelichting en tips

De bedoeling van deze online koffiemomenten is: elkaar ontmoeten. Nu dat fysiek niet of maar in heel beperkte mate kan, willen we ontdekken hoe we als Plantagekerkleden toch digitale ontmoetingen kunnen hebben die betekenisvol zijn en verbinding brengen.

  • Je kunt het beste via je laptop meedoen. Dan heb je meerdere mensen tegelijk in beeld.
  • Je kunt ook via je smartphone meedoen, maar dan zie je alleen degene die aan het woord is.
  • Leer zelf van tevoren Google Meet al een beetje kennen. Het is heel eenvoudig in gebruik.
  • De groepen die in de Google Meet-ruimte zijn moeten niet te groot worden. We denken aan maximaal zeven personen. De gastheer of gastvrouw zal de ontmoeting begeleiden door een gespreksvraag in te brengen en te zorgen dat er steeds één persoon tegelijk aan het woord is.

Over Google Meet

Google Meet is een online tool voor vergaderingen en andere ontmoetingen. Met één klik ben je verbonden met anderen en je hoeft niets te installeren op je computer of laptop. Als je via je smartphone meedoet moet je eerst de Google Meet app installeren maar dat is binnen een minuut gebeurd.

Via de buttons hierboven kom je direct in een bestaande Google Meet ruimte terecht waar een gastheer of gastvrouw klaar zit om je welkom te heten (vanaf het einde van de kerkdienst).

Je kunt ook zelf een Google Meet ruimte maken. Je hebt dan wel een gmail-account nodig. Als je die hebt, kun je gaan naar: meet.google.com en direct een meeting aanmaken.

https://meet.google.com/

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving