• Home
  • Kerk open op vrijdag

Kerk open op vrijdag

.

De Plantagekerk wil graag een open kerk zijn. Open naar de samenleving. Open naar de stad Zwolle. Open voor iedereen die zoekt naar zin en bezinning, stilte en inspiratie. Een kerk waar ontmoeting en verbinding centraal staan.

Sinds januari 2017 is de Plantagekerk elke vrijdag open als ruimte van rust, bezinning en ontmoeting voor elke Zwollenaar. Het kerkgebouw biedt zo op een andere dan de gebruikelijke zondagse manier gelegenheid voor bezinning en ontmoeting aan iedereen die daarnaar op zoek is.

Open kerk

Als bezoeker kun je vanaf ongeveer 9.00 uur tot 14.00 uur in de kerkzaal terecht voor stilte, tijd voor overdenking, gebed en Bijbellezen. Maar ook om gewoon even te zitten of een kaarsje aan te steken. In de kelder van de kerk kun je mensen ontmoeten en een kop koffie of thee drinken.

Bijbeluur

Elke tweede en vierde vrijdag van de maand is er in de consistorie van de kerk een bijbeluur met lectio divina. Lees er hier meer over,

Lunchpauzedienst

Om 12.45 uur begint in de kerkzaal de lunchpauzedienst: een wekelijkse viering van ongeveer een half uur met liederen, gebeden en een korte overdenking. Iedereen is hier van harte welkom!

Lunchen en ontmoeten

Na afloop van de lunchpauzedienst is er in de sfeervolle soosruimte tijd voor ontmoeting en gesprek. Er staan broodjes en soep voor je klaar, want samen eten verbindt!

Meer weten? Mail naar: koster@plantagekerkzwolle.nl

.