Skip to main content

Nieuwkomersavond (Wordt verplaatst)

Let op! De avond wordt verplaatst naar later deze maand. De definitieve datum volgt zsm

Ben je nieuw in onze gemeente? Of ben je je aan het oriënteren rond de vraag of de Plantagekerk misschien jouw gemeente zou kunnen worden? Dan is dit echt iets voor jou:

NIEUWKOMERSAVOND

Tijdens deze avond maken wij graag kennis met jou en maak jij kennis met andere nieuwe mensen in onze gemeente. Je krijgt informatie over ons kerk zijn en er is alle ruimte om vragen te stellen.

Na een jaar van contactloos kerk zijn, willen we kijken of het mogelijk is om deze avond corona-proof plaats te laten vinden in ons kerkgebouw, van 20.00 uur (inloop om 19.45) tot tegen 21.30 uur (dan sluiten we af met een drankje en een hapje).

Mocht je de avond liever vanuit huis meemaken, dan kan dat! Wij zorgen voor een Zoom-verbinding. Mochten er redenen zijn waardoor het gezien de dan actuele corona-maatregelen toch onverstandig is om fysiek samen te komen, dan gaan we helemaal online deze avond via Zoom.

Graag ontvangen we je aanmelding via het formulier dat je vindt via onderstaande button. Je kunt op het formulier ook aangeven of je liever online meedoet, als de avond fysiek doorgaat.

IK MELD ME AAN

Wees welkom!

 

Voorganger/Spreker:

 

Thema:

Bijzonderheden:

    

Collecte:

       

Muziek:

    

Wanneer

woensdag 9 juni    
20:00 - 21:00

Evenement type