Facilitair

Huur van de kerkzaal

Het is mogelijk om één of meerdere zalen van de Plantagekerk te huren. Voor activiteiten door leden van de Plantagekerk voor de Plantagekerk worden geen kosten in rekening gebracht voor zaalhuur of koffie/thee. Voor alle overige algemene en persoonlijke (niet-Plantagekerk) activiteiten gelden de tarieven zoals vermeldt in het overzicht huurtarieven. De koster van de kerk is via dit mailadres te bereiken: koster@plantagekerkzwolle.nl.

Geluid en beamer

De Plantagekerk beschikt over een eigen geluidsinstallatie om de muziek in de Plantagekerk uit te versterken. Een aantal enthousiaste gemeenteleden bouwen dit elke vriendendienst op en bedienen het mengpaneel. Ook hiervoor geldt dat hiervan gebruik gemaakt kan worden tijdens andere gelegenheden zoals trouwdiensten, praise-avonden etc. De tarieven voor het gebruik van de beamer en het geluid:

  • Gebruik van de beamer inclusief bediening: voor leden van de Plantagekerk €75,- en voor niet-leden €100,-;
  • Gebruik van de geluidsinstallatie inclusief bediening: voor leden van de Plantagekerk €125,- en voor niet-leden €175,-.
  • Voor het gebruik van geluidsinstallatie voor uitsluitend spraak wordt geen vergoeding gevraagd.

Contactpersoon voor het geluid is Bob de Jong (06-23347420). Je kunt contact zoeken via dit mailadres: geluid@plantagekerkzwolle.nl.

Voor gebruik van de beamer tijdens huwelijksdiensten kan er via beamer@plantagekerkzwolle.nl een aanvraag ingediend worden.

Oppas voor kinderen

Tijdens onze ochtenddiensten wordt oppas aangeboden voor kinderen in de kerk. Er wordt crèche aangeboden voor kinderen van 0-3 jaar in de school: de Aquamarijn, Turfmarkt 5, Zwolle, op loopafstand van de Plantagekerk. Kijk voor meer informatie over oppas voor kinderen vanaf 4 jaar (groep 0), via deze link.

 

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving