Jeugdwerk

1. Jeugdkringen

Elke dinsdagavond (van september tot april) komen in de Plantagekerk de jeugdkringen bij elkaar (om 19.30 uur of om 20.30 uur). Dat zijn groepen waarin de 12-16 jarigen van onze gemeente elkaar ontmoeten en onderwijs ontvangen. Aan elke groep zijn twee jeugdkringleiders verbonden.

2. Huiskamergroepen

Voor de jongeren van 16+ is er om de week huiskamergroep, op zondagavond, bij de huiskamerleiders thuis. De jongeren koken zelf en bereiden zelf de avond voor. Gezelligheid en verdieping staan hier centraal. Zij hebben ook eens in de twee weken jeugdkring onder leiding van twee jeugdkringleiders.

3. Belijdenisgroep

Als je overweegt om belijdenis te gaan doen van je geloof, kun je contact zoeken met Jos Douma: josdouma@plantagekerkzwolle.nl.

4. Activiteitencommissie

Met regelmaat worden er ook ontspannen en sportieve activiteiten georganiseerd voor en met de jeugd. Contactadres: activiteitencommissie@plantagekerkzwolle.nl.

5. Commissie Jeugdwerk

De commissie jeugdwerk is verantwoordelijk voor alles wat er op het gebied van het jeugdwerk in de Plantagekerk gebeurt. Wil je meer weten over het jeugdwerk, zoek dan contact via dit e-mail-adres: jeugdwerk@plantagekerkzwolle.nl.

Kijk ook op intrakerk.

Contact opnemen met de Plantagekerk?

Mail naar:
info@plantagekerkzwolle.nl

Voor meer contactgegevens van bijvoorbeeld de koster, de scriba of de predikant?