Jeugdwerk

1. Jeugdkringen

Elke dinsdagavond (van september tot april) komen in de Plantagekerk de jeugdkringen bij elkaar (om 19.30 uur of om 20.30 uur). Dat zijn groepen waarin de 12-16 jarigen van onze gemeente elkaar ontmoeten en onderwijs ontvangen. Aan elke groep zijn twee jeugdkringleiders verbonden. De jongeren van 16-17+ hebben om de week catechisatie van Wubbo van Herwijnen.

2. Huiskamergroepen

Voor de jongeren van 16+ is er om de week huiskamergroep, op zondagavond, bij de huiskamerleiders thuis. De jongeren koken zelf en bereiden zelf de avond voor. Gezelligheid en verdieping staan hier centraal.

3. Belijdenisgroep

Voor wie overwegen om belijdenis te gaan doen van hun geloof, geeft Jos Douma een belijdeniscursus op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur.  Hier vind je meer informatie: belijdeniscursus.

4. Activiteitencommissie

Met regelmaat worden er ook ontspannen en sportieve activiteiten georganiseerd voor en met de jeugd. Contactadres: activiteitencommissie@plantagekerkzwolle.nl.

5. Commissie Jeugdwerk

De commissie jeugdwerk is verantwoordelijk voor alles wat er op het gebied van het jeugdwerk in de Plantagekerk gebeurt. Wil je meer weten over het jeugdwerk, zoek dan contact via dit e-mail-adres: jeugdwerk@plantagekerkzwolle.nl.

Kijk ook op intrakerk.

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving