Ik ben nieuw

Soms is het lastig voor mensen om zomaar een kerk binnen te lopen omdat ze op zoek zijn naar God, ze nieuwsgierig zijn naar de kerk, op zoek zijn naar een gemeente of om een andere reden. En vaak is het al helemaal lastig om het eerste contact te leggen als je nog weinig mensen kent.

Ben je nieuw in de Plantagekerk? En weet je de weg nog niet helemaal te vinden? Of ben je belangstellend en wil je graag meer weten over de Plantagekerk?

Dan kun je contact opnemen met de mensen van het introductieteam. Zij helpen je graag verder. Stuur een mail naar: introductie@plantagekerkzwolle.nl. (Zie ook de contactadressen onderaan deze pagina.)

Nieuwkomersavonden

Er worden ook nieuwkomersavonden georganiseerd waar je als nieuwkomer van harte welkom bent. Je ontmoet er andere nieuwkomers (of belangstellenden) én je wordt bijgepraat over het reilen en zeilen van de Plantagekerk Zwolle.

De avonden starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) en duren tot 21:30 uur. Er is ook veel ruimte voor onderlinge ontmoeting.

De laatstgehouden avond was op maandag 10 oktober 2022. De volgende staat gepland voor maandag 13 februari 2023.

De Plantagekerk op YouTube

De Plantagekerk heeft ook een eigen YouTubekanaal! Daar kun je kerkdiensten live meemaken of terugkijken. Maar er zijn ook andere video’s te vinden. Neem er eens een kijkje!

YouTubekanaal van de Plantagekerk

Ontmoetingstafel

Iedere zondag na de ochtenddienst is er in de Plantagekerk gelegenheid om in de kelder koffie te drinken met elkaar. Als je nieuw bent als lid, staat er in de kelder een herkenbare tafel waar je je kunt melden. Elke zondag staan daar mensen voor je klaar die met je willen kennismaken, en je willen koppelen aan miniwijkleden of samen zoeken naar antwoorden op vragen die je hebt. Daarnaast is deze tafel er voor mensen die zich nog niet hebben aangemeld en daar vragen over hebben of in contact willen komen met mensen uit hun buurt.

Ons verlangen

Als Plantagekerk hebben we een Verlangendocument gemaakt om uit te drukken wat we echt belangrijk vinden. Je kunt dat verlangedcoument ook beluisteren:

Informatie over de Plantagekerk

Kijk rustig rond op deze website om meer te ontdekken over onze gemeente! Wil je persoonlijk contact? Voel je vrij om ons te benaderen!

  • Jan Willem Hamhuis (koster): janwillemhamhuis@plantagekerk.nl (06 2423 8855)
  • Jos Douma (predikant): josdouma@plantagekerk.nl (06 5711 8761)

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving