Kom kennismaken!

Als gemeente van de Plantagekerk Zwolle willen we jou graag helpen om God te leren kennen en om te ontdekken wat Hij voor jou kan betekenen. De onderstaande activiteiten kunnen jou welicht verder helpen!

Vrijdagkerk – Een moment van bezinning, inspiratie en ontmoeting

Sinds januari 2017 is de Plantagekerk elke vrijdag open als ruimte van rust, bezinning en ontmoeting voor elke Zwollenaar. Het kerkgebouw biedt zo op een andere dan de gebruikelijke zondagse manier gelegenheid voor bezinning en ontmoeting aan iedereen die daarnaar op zoek is.

Lees meer

De Aanloop

Elke donderdagavond is er een open maaltijd in De Aanloop in de Plantagekerk. Er wordt gezamenlijk gegeten, koffie gedronken en een Bijbelstudie gehouden.

Lees meer

Alpha-cursus

De Alpha-cursus is een cursus om kennis te maken met het christelijk geloof. Voor mensen die niet geloven en weleens willen weten wat het christelijk geloof precies inhoudt. Of voor mensen die de band met God zijn kwijtgeraakt en zich daar weer eens in willen verdiepen. Maar net zo goed voor mensen die hun hele leven al geloven en de basics weer eens willen doordenken en ervaren. De Alpha cursus is er dus voor iedereen!

Lees meer

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving