De gemeente

Kerkdienst_Plantagekerk_Gemeente_Kennismaken

De gemeente van de Plantagekerk telt zo’n 1050 leden die wonen in en rond het centrum van Zwolle (de stadswijken Spoolde, Veerallee, Kamperpoort, Centrum, Assendorp, Pierik en Wipstrik). We zijn een jonge gemeente: de gemiddelde leeftijd is 27 jaar! Sinds 1 maart 2013 is ds. Jos Douma onze voorganger.

De Plantagekerk is het kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) van Zwolle-Centrum. Onze kerkelijke gemeente maakt deel uit van het verband van ruim 250 Gereformeerde Kerken vrijgemaakt in Nederland (gkv.nl).

Wil je je verbinden met onze gemeente? Word dan lid of vriend van de Plantagekerk!

Word lid van de Plantagekerk

Wil je lid worden van de Plantagekerk? Neem dan contact op met het Kerkelijk Bureau. We willen je als lid van de Plantagekerk hartelijk welkom heten en hopen dat je je snel thuis voelt in onze gemeente. Je kunt ook mailen:

Word vriend van de Plantagekerk

Wil je (nog) geen lid van onze kerk zijn maar voel je je wel verbonden met de gemeente en wil je graag meer en meer betrokken raken? Dan kun je vriend worden van de Plantagekerk. Op deze manier willen we jou als gast of belangstellende gastvrij welkom heten zonder dat dat direct verplichtingen met zich meebrengt. Je bent als vriend van de Plantagekerk welkom bij alle activiteiten van de gemeente en je kunt ingedeeld worden in een miniwijk om zo een kleinere groep gemeenteleden beter te leren kennen. We hopen je als vriend van de Plantagekerk een mooie weg te bieden om te groeien in geloof en in kerkelijke betrokkenheid.

Als je meer informatie wilt over vriend worden van de Plantagekerk, kun je contact opnemen met Jos Douma:

Vriend of lid worden van de Plantagekerk?

Als gemeente van de Plantagekerk Zwolle willen we jou graag helpen om God te leren kennen en om te ontdekken wat hij voor jou kan betekenen.

Kom kennismaken

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving