Alpha Cursus 2020

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die binnenkort start in Zwolle. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op 15 januari 2020 gaat in de Plantagekerk een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je als deelnemer wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00u. tot 22.00u. (inclusief maaltijd) in de Plantagekerk, Ter Pelkwijkstraat 17 in Zwolle.

In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Willemijn Krol, 06-46846839, alpha@plantagekerkzwolle.nl. Wil je je opgeven? Dat kan ook via dit adres.  

Cursusdata:

Geen evenementen

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving