Webinar ‘Geloven als een millennial’

< Naar de agenda

Datum: maandag 15 november
Tijd: 19:30 uur

Voorganger: Jos DoumaVan 24 mei tot 20 juni had Jos Douma een studieverlofperiode. Hij heeft zich toen intensief bezig gehouden met het thema ‘Geloven als een millennial’. Waarom?

Eerst even de vraag: wie zijn eigenlijk millennials? Dat zijn alle mensen die geboren zijn tussen 1981 en 1996. Dat is de meeste ‘strikte’ afbakening. Iets ruimer: millennials, ook wel generatie Y genoemd, zijn geboren tussen 1980 en 2000.

Een kerk vol millennials

Onze Plantagekerkgemeente zit vol met millennials! Als we de strikte afbakening aanhouden (geboortejaren 1981-1996) komen we op 371 leden (36% van de in totaal 1032 leden). Als we iets ruimer de jaren 1981-1999 nemen, dan zijn het er 407 (39% van de gemeente).

Samenvattend: ruim een derde deel van onze gemeente bestaat uit 20-ers en 30-ers. Hoe bijzonder is dat!!

Webinar over uitkomsten

Over de uitkomsten van het studietraject geeft Jos Douma op maandagavond 15 november een webinar, van 19.30 tot 20.15 uur. Eerst geeft hij iun een half uur een verhaal over de thematiek ‘Geloven als een millennial’ en wat de ‘millennial mindset’ betekent voor kerk zijn vandaag. Daarna is er een kwartier de tijd om in te gaan op vragen.ons gemeente zijn en het beleid dat we voeren.

Op de hoogte blijven?

Als je het webinar graag wilt meemaken, laat dan je naam en mailadres achter op de inschrijflijst die je vindt achter onderstaande button. Dan krijg je tijdig een reminder zodat je het webinar niet vergeet. Overigens kun je het webinar via YouTube achteraf ook terugkijken.

Ik wil op de hoogte blijven

Blogs

Als je nu al meer wilt weten en lezen kun je terecht op de weblog van Jos Douma. Via onderstaande button vind je 21 blogs die hij tijdens zijn studieverlof schreef over ‘Geloven als een millennial’

Blogs over ‘Geloven als een millennial’

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle
  

Kom kennismaken! Routebeschrijving

Waar vind je ons

Plantagekerk Zwolle
Ter Pelkwijkstraat 17
8011 SE Zwolle

Kom kennismaken! Routebeschrijving