Skip to main content

Welkom bij de Alpha Cursus

Op woensdag 24  januari2024 beginnen we met een nieuwe Alpha cursus. Tien woensdagavonden van 19:00-21:45 uur in de Plantagekerk. Samen eten, luisteren naar een verhaal en in kleinere groepjes doorpraten over het thema van de avond.

Is er meer? Is het christelijk geloof iets voor mij? Wat geloof ik eigenlijk? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha. Tijdens de tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Of je nog niks weet van het christelijk geloof of juist bent opgegroeid met het christelijk geloof, dat maakt niet uit: voor iedereen is de cursus een verrijking.

Wanneer is de cursus?
De cursus wordt gehouden op de volgende woensdagavonden: 24 januari, 31, januari, 7 februari, 14 februari, 28 februari, 6 maart, 13 maart, 27 maart, 3 april en 10 april. Daarnaast is er een weekend (22 en 23 maart op vrijdagavond en zaterdag overdag).

De locatie is: Plantagekerk, Ter Pelkwijkstraat 17 in Zwolle.

Hoe zien de avonden er uit?
De avonden starten om 19:00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Om 20:00 uur is er een spreker die een kort verhaal houdt over het onderwerp dat die avond centraal staat. Van 20:45 tot uiterlijk 21:45 uur wordt daarover in kleinere, vaste groepjes doorgepraat.

Meer weten of je opgeven?
Mail dan naar alpha@plantagekerk.nl, Karien neemt dan contact met je op.

Meer informatie over de cursus is ook te vinden op https://alpha-cursus.nl/

Het Plantagekerk Alpha team: Joan, Karien, Bas, Martine en Wim